Klanten en hun ervaringen met Pincreative

Ervaringen van klanten met Pincreative

De afgelopen jaren heb ik prachtige bedrijven, merken en ondernemers mogen helpen met hun Pinterest strategie. Door middel van online en offline cursussen en trainingen. Lees hier een aantal reviews. Neem vooral contact met mij op als je interesse hebt om Pinterest succesvol in te zetten voor jouw bedrijf.

PinCreative heeft een 5 star rating op Google

Sanitairwinkel

Rick alona marketing

 

Arlette heeft in zeer korte tijd het Pinterest account van de Meditation Moments App van 0 activiteit tot een zeer actief account weten te maken.

Pinterest is naast onze andere social media kanalen een zeer waardevol kanaal geworden en een nieuw platform waar we mensen kunnen bereiken en meer traffic genereren naar onze website en app downloads.

Cindy Koeman & Michael Pilarczyk

Mede-Eigenaar, MeditationMomentsApp

“Wat ik heel fijn vond aan de 1-op-1 Pinterest-training van Arlette was de persoonlijke aandacht die zij kon geven aan ons en aan ons merk NPO Zapp/NPO Zappelin.

Ze had dit heel goed voorbereid en kwam met fijne op maat gemaakte-adviezen waar we veel aan hadden. Nu na tweeënhalve maand zien we de cijfers met grote snelheid stijgen. Ik zou deze training zeker adviseren voor zowel ondernemers als grote merken!”

Saskia

Content coördinator online NPO Zapp & NPO Zappelin, www.zapp.nl & www.zappelin.nl

“We vonden de training met Arlette erg leerzaam! Naast een goede basisinstructie kijkt ze ook mee naar je eigen bedrijfsprofiel op Pinterest, waarbij ze antwoord geeft op al je vragen, zodat we echt gericht aan de slag konden gaan.

Deze persoonlijke benadering is erg fijn! We hebben weer genoeg handvatten gekregen om mee verder te ontwikkelen!”

Sylvia & Geke

OldBasics

“Afgelopen dinsdag hebben wij een training gehad van Arlette op ons kantoor. Arlette had de training helemaal toegespitst op Riviera Maison, wat heel erg fijn was.

We vonden de training daardoor super inspirerend en heel verhelderend. Arlette heeft ons alle handvaten gegeven waar wij direct mee aan de slag kunnen!”

Samantha & Clara

Social media experts, Riviera Maison

“De pinterest-training met Arlette was een eye-opener van de mogelijkheden die Pinterest kan bieden voor ons als bedrijf.

Daarbij maakt dat het één op één contact, de persoonlijke touch en haar enthousiasme aanstekelijk werkt en voor ons een reden was om er meteen mee aan de slag te gaan.
Binnen een maand zagen wij al een stijgende lijn op alle vlakken. Kortom, een leerzame training met een superleuk resultaat!”
Nique en Annemiek

MiekinVorm

Voorbeelden van bedrijven met mooie
cijfers & groei op Pinterest

Bekijk ze allemaal >

Lees nog meer ervaringen

” Wat een geweldige training heb ik gehad van Arlette. Ik heb voor het Vip traject gekozen omdat ik direct 1:1 contact prefereerde en omdat ik al eerder een langdurige social media training heb gevolgd.


Arlette bereidt de training heel goed voor. Ze geeft duidelijke uitleg.
Ik heb ook onbeperkt toegang tot haar online trainingen gekregen.
Maar wanneer ik haar app of mail krijg ik dezelfde dag nog duidelijke uitleg.
Ga zo door Arlette.

En mocht je twijfelen, mijn advies: Niet twijfelen maar doen! De cursus heeft mij veel gebracht, ook buiten Pinterest om. Denk aan zoekwoorden onderzoek etc.

Suzanne Schaffer

Eigenaar, Aimee The Label, Lof-Agenturen

Al een tijdje wilde ik ‘iets’ doen met Pinterest maar ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Wát ben ik blij dat ik heb gekozen voor een 1 op 1 sessie met Arlette. Naast dat ze alles tot in de puntjes had voorbereid, snap ik nu ook hoe Pinterest werkt en welke stappen ik moest nemen om mijn account in te richten. Na een halve dag vol informatie en inspiratie ben ik diezelfde middag vol enthousiasme aan de slag gegaan met het plan. Met resultaat, want ons Pinterest-account groeit met de dag!”

Anne Rakhorst

Eigenaar, Takemeto

“Arlette heeft ons in korte tijd een effectieve training gegeven over Pinterest. Hierdoor weten we precies waar we op moeten letten en kunnen we dit ook voor onze klanten gaan toepassen. Dank Arlette, van harte aanbevolen!”

Thijs

Eigenaar, Alona Marketing

“Heel fijn zoals Arlette alles met je doorneemt in een adviessessie. Stap voor stap laat ze zien wat je moet doen. Ze helpt je concreet op weg. Na een adviessessie ben je gelijk al een paar stappen verder en weet je goed wat de vervolgstappen zijn. Arlette neemt je op een rustige en duidelijke manier mee in de wereld van Pinterest. Na afloop een fijn document gekregen met advies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Echt super hoeveel je al weet na één advies. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Annemarie

Eigenaar, Duurzamekinderkamerstylist.nl

” Ik ben in maart gestart met de Online Pinterest training. Ondanks dat ik (privé) Pinterest al jaren gebruikte heb ik voor zakelijk gebruik veel nieuwe dingen geleerd van Arlette.

Via de community werden ook nog eens snel mij vragen beantwoord, waardoor ik gelijk weer verder kon met de les. De Pinterest training is wat mij betreft echt een aanrader als je wil leren hoe je Pinterest zakelijk voor je (en anderen) kan laten werken.

Gea Simons

Jouw technische coach

Goede Pinterest-training gekregen van Arlette! Duidelijke en geduldige uitleg over de vele manieren waarop Pinterest ingezet kan worden.

Ze ging specifiek in op wat voor ons bedrijf interessant zou kunnen zijn. Door haar inspirerende tips zijn we flink gegroeid op Pinterest.

Verder reageerde ze altijd vlot op mailtjes. Dus alles bij elkaar is haar training zeker aan te bevelen!

Jeroen & Carmen

Marketeers, Sanitairwinkel

“De training was echt boven verwachting, het is heel fijn hoe Arlette alles vertelt en uitlegt. Je zit na de training bomvol informatie die goed toepasbaar is op jouw eigen merk.

Een echte eye-opener was dat je goed bewust moet blijven van je eigen verhaal en hoe je die vertaalt naar beeld.

Door beter te monitoren en alle statistieken in de gaten te houden kunnen we daarop goed inspelen.”

Judith & Heleen

Eigenaars, Oh So Pretty Party

“Afgelopen maanden heb ik de cursus bij Arlette gevolgd. Ik was echt een leek op het gebied van Pinterest maar zag wel heel veel kansen om een breder publiek te trekken voor mijn bedrijf. Het was hierom essentieel om een makkelijk toegankelijke cursus te volgen. Die voor iedereen eenvoudig is uitgelegd en direct toepasbaar zou zijn.

Arlette bood naast de modules volop de mogelijkheid om je vragen te stellen en om feedback te vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een korte tijd de in’s en out’s eigen heb gemaakt.

Ik kijk er dan ook met volle tevredenheid op terug en kan iedereen van harte deze cursus aanbevelen.”

Judith den Ouden

Eigenaar, Kinderfavorites

“De training die wij van Arlette hebben gekregen was super interessant. Wij hebben van tevoren een aantal zaken waar wij tegen aanliepen binnen Pinterest naar haar gemaild. Deze zijn allemaal aan bod gekomen en uitgebreid besproken.

Arlette nam de tijd om accounts door te nemen, vragen te beantwoorden, te sparren en naar onze strategie te kijken. Wil je jezelf echt verdiepen in Pinterest, dan is deze training zeker een aanrader!”

Team Erocket

Online marketeers, www.erocket.nl

“Arlette is een zeer professionele vakvrouw. Ze denkt met je mee. Over je bedrijf maar ook hoe je het praktisch kan aanpakken. En niet alleen tijdens de training, maar ook achteraf. Dat kan ik altijd bijzonder waarderen.

Ze vertelt vol enthousiasme over Pinterest, waardoor je zelf ook met veel plezier aan de slag gaat.

Haar trainingen zijn absoluut de moeite waard.”

Annelou van Noort

Eigenaar, Eurowijs en zakgeldexpert

“Arlette van PinCreative is een enthousiaste ondernemer! Zij heeft Art Detective Gallery tijdens de training goede handvatten gegeven om op een inspirerende manier met Pinterest aan de slag te gaan.

Deze training heeft ons goede inzichten gegeven om Pinterest op een gestructureerde en slimme manier als zoekmachine in te zetten. Verder hebben wij het als positief ervaren dat PinCreative actief meedenkt hoe je met jouw bedrijf Pinterest het meest effectief gebruikt.”

Arlette

Eigenaar, ArtDetective

“Ik schrijf deze testimonial een uur nadat Arlette is vertrokken. Over de resultaten van de workshop kan ik nu nog niet zoveel zeggen, maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat het onze platformen een enorme boost gaat geven.

Arlette weet met heel veel feiten en enthousiasme te vertellen wat Pinterest voor je bedrijf kan betekenen. Geen vaag verhaal, maar hele concrete tips hoe Pinterest je bedrijf een boost kan geven.

Ze is nog niet de deur uit of onze redactie staat te poppelen om aan de slag te gaan. Als ik meer kan zeggen over de resultaten over een paar maanden dan stuur ik haar die meteen door!

Sarah

Eigenaar, www.theperfectwedding.nl & www.minime.nl

“De online training heb ik in snelvaart doorlopen, zo leuk vond ik het!

De video’s en uitleg zijn heel uitgebreid en je wordt van in het begin volledig meegenomen in de werking van Pinterest.

Dus ook als je nog niets weet van Pinterest is dit geen probleem. Door de training kan ik vol vertrouwen mijn klanten helpen met het opstarten of beheren van hun Pinterest account. En succesvol, want ook al is Pinterest een platform dat tijd nodig heeft, ik zag een account van een klant die een interieurwinkel heeft na slechts 1,5 maand al enorm groeien.

De toegang tot de online community is heel waardevol. Je kan gemakkelijk opzoeken of vragen al eerder gesteld zijn, en indien je zelf een vraag stelt krijg je supersnel antwoord.

Ik kan het niet duidelijk genoeg zeggen, wil je serieus aan de slag met Pinterest, start dan met de opleiding!”
Sarah Matton

Itsvasarah

“Ik ben freelance online marketeer en heb via Pinterest het verleden met minimale weinig effort behoorlijk wat omzet kunnen genereren voor mijn klanten. Daarom heb ik besloten dit serieus aan te pakken en een uitgebreide online training aangeschaft bij Arlette.

Je ziet aan alles er heel veel zorg in de trainingen gestopt is en ze constant geüpdate worden. De sessies zijn niet lang, hierdoor stip je makkelijk door onderwerpen waar je al wat van weet en is de informatie behapbaar. Daarnaast reageert Arlette altijd binnen een dag op vragen als ik niet verder kom. Dat laatste is erg waardevol. Het voelt alsof ik een privé coach heb!”

Immelda Oord

Freelance digital marketeer

“Ik ben dankzij jouw training ruim over de 500k views per maand. Best een beetje trots op. Maar het positieve is natuurlijk dat daarmee ook mijn orders zijn vervijfvoudigd!”

Michèle

Eigenaar, Typisch Mies trakteren

” Een half jaar geleden ben ik gestart met de Pinterest training van Arlette.

Ik ben actief met de training aan de slag gegaan en zie een stijgende lijn in volgers op Pinterest en nieuwsbrief inschrijvers. En deze week kreeg ik een telefoontje van een nieuwe klant die mij had ontdekt op Pinterest!

De opdrachten en filmpjes zijn helder en duidelijk uitgelegd. Arlette deelt een erg fijne canva tip waar ik veel tijd mee heb bespaard. Het kan vaak zoveel sneller en makkelijker als je weet hoe het ook kan.

Ik vond de maandelijkse masterclasses erg fijn. Arlette denkt dan echt met je mee en beantwoord elke vraag op een fijne en duidelijke manier waar je mee vooruit kunt.

Wat ik ook erg waardevol vind is dat je altijd bij de onine lessen kunt. Ik volg nu een andere training bij een andere coach waar je alleen 4 maanden in de lessen met video’s kunt en dat vind ik een gemis, want ik onthoud niet alles in een keer. Bij de Pinterest training van Arlette kan ik het zo vaak herhalen wanneer ik wil.

O ja… waarom ik ook erg enthousiast geworden ben over Pinterest is dat meerdere pins van mij het super goed doen. Elke dag ontdekken nieuwe volgers mij, terwijl ik al een paar maanden geen nieuwe pins meer heb gemaakt. Blij dat ik me deze training gegund heb!”

Els van Dongen

Eigenaar, Geloof in jezelf

Deze prachtige merken en bedrijven gingen jou al voor met een Pinterest training

Keertje bellen? Laat je gegevens achter!

Lukt verzenden niet of heb ik binnen 24u geen contact opgenomen? Stuur mij dan een email info[@]pincreative.nl

13 + 12 =

Pinterest checklist voor webshops vraag gratis aan bij PinCreative

Groei met Pinterest marketing

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en download de checklist voor webshops

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijving is gelukt! Check je email, ook je spam!!

Pin It on Pinterest

Share This